Hirdetés

A Terminátor és Rocky is érkezik YouTube-ra



|

Tovább bővül a YouTube filmkölcsönző rendszere, most éppen az MGM szállt be régi nagy klasszikusokkal. Közel 600 új film került így a Google filmes kínálatába.

Hirdetés

Amikor tavaly elindult a Google videómegosztójának online filmkölcsönzője, akkor nem titkoltan az volt a cél, hogy a Netflixtől, az Amazontól és az Apple-től szippantsanak el ügyfeleket. Bár az elején a kezdeményezés nem aratott akkora sikert, mint azt remélték, azért szépen lassan fejlődésnek indult a YouTube Movies.

Ennek újabb jele, hogy a Paramount Films és a Disney mellett immár a Metro-Goldwyn-Mayer is beszállt a filmkölcsönző rendszerbe, közel 600 egész estés mozival megdobva a Google már egyébként sem szegényes kínálatát, amelyek között olyan címek vannak, mint a Robotzsaru, a Rocky, a Terminátor, az Esőember, vagy a West Side Story.

Az MGM filmek egyelőre csak Amerikában és Kanadában érhetőek el 3-4 dolláros áron, 5 dollárért már HD minőségben élvezhetjük őket. Ha pedig ehhez valódi mozis környezetre vágyunk, akkor ezzel a kiegészítővel tovább emelhető a YouTube mozizás élménye.

A Google videómegosztója egyébként nem csak a filmes tartalom felé nyit, nemrég derült ki, hogy a YouTube a jövőben támogatni fogja a fizetős közvetítéseket is, erről bővebben itt olvashatsz.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.