Hirdetés

Áramszünet miatt csúszik az eheti South Park-epizód



|

A szerdai esti Goth Kids 3: Dawn of the Posers című részt október 23-án fogja bemutatni a Comedy Central.

Hirdetés

A South Park 1997-es bemutatkozása óta először egy hetet csúszik a világszerte népszerű animációs sorozat legújabb epizódjának premierje. A Goth Kids 3: Dawn of the Posers című részt október 16-a helyett csak 23-án tűzi műsorára a Comedy Central.

Matt Stone és Trey Parker nyaktörő iramban gyártják az epizódokat. Alig egy hét jut egy-egy rész elkészítésére, így nem ritkán az is előfordul, hogy még a bemutató előtti éjszakán is dolgozniuk kell az animátoroknak.

Hirdetés

„Kedden éjszaka áramkimaradás volt a South Park Studiosban – írták a készítők a sorozat hivatalos weboldalán. – Az animálástól a renderelésig, a vágástól a hangig minden számítógép leállt, így nem tudtuk időben befejezni a 1704-es epizód munkálatait, amelyet ma este mutattunk volna be.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.