Hirdetés

Az a bizonyos tizenöt perc



|

Mert ennyi hírnév mindenkinek jár

Hirdetés

A YouTube talán az egyik legnépszerűbb video-megosztó oldal a világon. Könnyedén hozzáférhető a felhasználók számára, regisztráció után a saját csatornád testreszabható, és nem utolsósorban ingyenes a használata. Volt azonban egy fájó pont a felhasználók kicsi szívében, mégpedig a feltölthető videók tíz percben maximalizált hossza.

 

 

Eddig. A YouTube ugyanis néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy ezentúl mindenkinek jár a tizenöt perc hírnév, és azonmód másfélszeresére növelte a megengededett legnagyobb hosszt. Ráadásként aki szerdáig megjelölte egy videóját a "yt15minutes" címkével, azok közül a szolgáltató kiválasztott néhányat, akiket a honlapjukon megjelentethetnek, rájuk irányítva a reflektorfényt.

 

Tehát ha volt olyan videód, amit nem tudtál megosztani, mert hosszabb volt tíz percnél, most itt az idő, hogy megmutasd. Rajtad a világ szeme!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.