Hirdetés

Canon P-150, a megbízható útitárs



|

Dizájnos, kicsi, könnyen hordozható - bemutatjuk a Canon P-150 nevű szkennert.

Hirdetés

Ha olyan a munkád, hogy folyton úton vagy, sok mindenre oda kell figyelned: állandó elérhetőség, kapcsolattartás a munkaadóval, vagy épp a megrendelővel, árak, útvonalak nyomonkövetése, információszerzés. A laptop és az okostelefon nélkülözhetetlen ilyenkor, de sokszor még ez sem elég.


A hordozható eszközök korában a lényeg a kompaktság, és a legtöbb hasznosság besűrítése a legkisebb lehetséges helyre. Vannak kicsiny nyomtatók, és persze vannak hurcolható lapolvasók is. Ne lexikonok bedigitalizálására gondolj most (az a síkágyas nagyobb gépek feladata), ezek az eszközök nem erre valók - sokkal inkább számlák, jelentések, szerződések, prospektusok tárolására és elküldésére.



A Canon P-150-es készüléke ideális társa lehet az úton lévő üzletembereknek. Az A4-es méretű duplex, azaz kétoldalas szkennerek közt talán ez a leggyorsabb gép: percenként tizenöt oldal, vagy 30 kép kötegelt beolvasására képes 600 dpi-s felbontással. 20 lapos adagoló könnyíti a munkát, USB-vel csatlakoztatható a számítógéphez, laptophoz, a beépített szoftver segítségével valós azonnali üzemkészség érhető el, fogyasztása rendkívül alacsony, megfelel az Enery Star-kompatibilitás feltételeinek. Könnyűvázas, méretre is kompakt: csukott állapotban 280x95x40 mm, azaz egy aktatáskában vagy laptoptáskában is elfér.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.