Hirdetés

Darth Vader telket követelt Ukrajnában



|

A világ egyes részein az emberek kreatívan próbálják megoldani a hivatalos ügyeiket érintő problémákat.

Hirdetés

Valószínűleg kevés meglepőbb dolog érheti az ukrajnai Odessza polgármesteri hivatalában dolgozó embereket, ugyanis egyik nap nem más, mint maga a Vader Nagyúr toppantott be az irodájukba, mondván, hogy neki kell egy telek, hogy leparkolja a cirkálóját.

 

 

 

 

Nem kevesebb, mint ezer négyzetméterről van szó, ahol az úriember állítólag az űrhajóját szeretné tárolni. Valószínűleg politikai mivoltja is van a tettének, hisz nem sokkal ezelőtt, ingyen kiadott a hivatal egy tengerparti telket egy csoportnak. A gyakorlatilag ez által korrupcióval vádolt hivatal átvette a kérelmet, és nyilatkozatuk szerint megvizsgálják, és ha úgy találják, el is fogadják azt.

 

 

Az illetékesek videóra is vették a műveletet, ahogy a Sötét Oldal mestere bevonult áldozatainak rejtekhelyére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.