Hirdetés

Dupla helyett most tripla a PC World Extra



|

1995 forint most három magazint és értékes szoftvereket érhet.

Hirdetés

Van számodra egy jó ajánlatunk! 348 oldalnyi olvasnivaló - két PC World és egy Gamestar magazin -, egy teljes verziós játék (Just Cause vagy Alone in the Dark), a szerkesztőink által összeállított egyedi Linux operációs rendszer, a világvevő Audials Radiotracker, a képszerkesztő-mindenes Ashampoo Photo Commander, valamint az adatmentő Munsoft Easy Drive Data Recovery ajándék szoftver most mindössze 1995 forintért a tiéd lehet, miközben a csomag valódi értéke több mint 30 ezer forint.

Hirdetés

A speciális PC World Extra csomagban a magazin júniusi és júliusi lapszáma, valamint a Gamestar egyik korábbi kiadása (2012. október vagy 2013. január*) található meg, olyan cikkekkel, amelyek pár hónappal alatt sem vesztettek aktualitásukból. A csomag a kiválasztott Relay és Immedia üzletekben, valamint egyes hipermarketekben érhető el. Kedvet kaptál egy kis olvasáshoz? Most kedvező áron beleolvashatsz a kedvenc magazinjainkba.

 

*A csomagban csak egy Gamestar magazin található meg, így a PC World Extra tartalma csomagolásonként eltérhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.