Filmajánló - Aljas apucik



|

Az újév tocsog a vérben és a jó poénokban: hol Quentin Tarantino legújabb westernje, hol Mark Wahlberg és Will Ferrell közös vígjátéka szögez a vászon elé.

A 2016-os esztendő ígéretesebben nem is kezdődhetne, hiszen Quentin Tarantino ismét ellátogatott a vadnyugatra, Will Ferrell és Mark Wahlberg pedig ismét összeállt ökörködni. A CineStar szerint mindkettőre érdemes beülnötök. 

Hirdetés

Aljas nyolcas

Mindazok ellenére, hogy Quentin Tarantino legújabb rendezésének a forgatókönyve még a forgatás megkezdése előtt kiszivárgott, a kultrendező mégis leforgatta újabb westernjét, az Aljas nyolcast. Tarantino pedig ezúttal egy háromórás kamaradarabbal állt elő a rajongóinak, amely éppúgy visszanyúl a direktor filmes pályájának az elejére (Kutyaszorítóban), mint teljesen más zsánerű klasszikusokhoz (A dolog). Ugyanis az amerikai polgárháborút követően Wyomingban egyazon fogadóban száll meg 8 alak, akik hamarosan kénytelenek szembenézni az árulás és a megtévesztés különböző formáival.

Megjött apuci

Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser-police-t követően ismét összeállt egy vígjáték erejéig, most azonban némileg ellentétes oldalon. Előbbi egy galamblelkű rádiósfőnököt játszik a Megjött apuciban, aki igyekszik jó férj és nevelőapa lenni. Azonban beüt a krach, amikor beállít a gyerekek vagány vér szerinti apja, amellyel kezdetét veszi a két férfi háborúja - és lehet, hogy még egy részen keresztül tart majd. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.