Hirdetés

Filmajánló - Az éhezők utolsó viadala



|

Hattyúdalához ért a Fecsegő Poszáta kálváriája, miközben gyerekkorunk egyik kedvence, Blinky Bill is bemutatkozik az újabb generációnak.

Hirdetés

Ismét egy nagyobb bemutatóval tarkított hét következik, amelynek lángjai akár ki is tarthatnak az egy hónap múlva esedékes Star Wars érkezéséig, ennek jegyében a többi forgalmazó is visszavonulót fújt, de azért a kisebbek oldalán a nosztalgiázó felnőttek is megtalálhatják a számításaikat a CineStar segítségével. 

Hirdetés

Az Éhezők Viadala: A kiválasztott (befejező rész)

Egy újabb legendás sorozatnak intünk búcsút, hiszen Suzanne Collins Az Éhezők Viadala regényfolyamából készült adaptációk is végérvényesen betetőződnek azzal, hogy Katniss Everdeen mindenáron elakarja pusztítani Snow elnököt és mindazt, amit képvisel, de ez - ahogy az ilyen lezárásoktól várható - nem megy áldozatok nélkül. Kétség kívül az idei év egyik nagy durranása lesz a Fecsegő Poszáta utolsó röpte, amit vétek lenne kihagyni, nem csak a széria rajongóinak.

Blinky Bill - A film

Ki ne emlékezne gyerekkorunk egyik kedvenc meséjére, Blinky Billre, a bajkeverő kis koalára, aki a barátaival rendre a legjobbat akarta, de nem mindig jó sült ki belőle? Most már a kor igényeinek megfelelően, 3D-ben érkezik a legújabb kaland, amelyben Blinky felfedező édesapja nyomdokaiba kíván lépni, és ennek kapcsán keveredik számtalan izgalmas kalandba.

Apák és lányaik

A boldogság nyomában és a Hét élet rendezője ismét a könnyzacskóink ellen indít sikeres támadást ebben a drámában. Ebben a hirtelen megözvegyült, Pulitzer-díjas írónak kell apaként is helytállnia, amit nem könnyít meg testi leépülése sem. Majd évtizedekkel később a már felnőtt lány életére van kihatással édesapja, amikor annak a könyvének egy rajongója kezd el közeledni felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.