Hirdetés

Filmajánló - DiCaprio visszatér



|

DiCaprio bebizonyítja, hogy érdemes az Oscar-díjra, Fassbender Steve Jobs bőrébe bújva remekel és az idegenek ismét elpusztítanák a Földet.

Hirdetés

Év elejéhez mérten nem a siker várományos mozik, hanem a kritikailag elismert, Oscar-gyanús filmek lepik el a mozikat, amelyekből rögtön kettőt is kapunk ezen a héten, de a young adult adaptációk rajongói is megkapják a magukét. A CineStar segít választani közülük. 

Hirdetés

A visszatérő

Alejandro González Iñárritu a Birdman szatirikus hangvétele után visszatért a fajsúlyosabb mozik világához ebben a megtörtént esetet feldolgozó bosszútörténetben, és ebben Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, valamint állandó operatőre, Emmanuel Lubezki vannak a segítségére. A visszatérő sztorija szerint miután Hugh Glasst (DiCaprio) megtámadja és súlyosan megsebesíti egy medve az 1820-as években, társai, élükön Fitzgeralddal (Hardy) ott hagyják meghalni, azonban a férfiban nagyobb az élni akarás és súlyos sebekkel tarkítva végigvonszolja magát az őslakosok csatározásaitól szaggatott prérin, csakhogy revansot vehessen azon, aki ártott neki. 

Steve Jobs

Nem volt egyszerű ezt a filmet tető alá hozni, hiszen számtalan rendező és színész megfordult az élén, többek között David Fincher és az előbb emlegetett DiCaprio. Azonban A közösségi hálóval Oscar-díjat érdemelt forgatókönyvíró, Aaron Sorkin végig kitartott a projekt mellett, amelyben az Apple guru, Steve Jobs (Michael Fassbender) jellemét három termék bemutató alapján próbálja felfesteni. A film a színtiszta szövegelés ellenére is ígéretes, hiszen a Trainspottingért és a Gettómilliomosért felelős Danny Boyle dirigálta végül le ezt az ambiciózus projektet.

Az 5. hullám

Még mindig dívik a young adult könyvadaptációk filmre adaptálási láza, ezúttal Az 5. hullám képében azonban az inváziós sci-fik műfaját próbálják a fiatalabb célközönség igényeihez igazítani. A földönkívüliek ugyanis eddig 4 hullámban tizedelték meg a bolygó lakosságát, Cassie (Chloe Grace-Moretz) pedig ebben a könyörtelen világban próbálja megvédeni a kisöccsét. De eljön annak is az ideje, amikor vissza kell vágni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.