Hirdetés

Filmajánló - Folytatások hete



|

Miközben Stallone ismét a legendás Rocky bőrébe bújik, Kevin Hart és Ice Cube újra pofáznak és védenek, míg Alvin és a mókusok folytatják a mókázást.

Hirdetés

Bár Leonardo DiCaprio a múlthét óta tér vissza a halálból a mozikban, ezen a héten több ismerős arcot is köszönthetünk a filmszínházakban a viszonylag friss arcoktól kezdve a gyerekek kedvencein át egészen a felnőttek példaképeiig.

Hirdetés

Creed: Apollo fia

Kezdjük is az utóbbival. Sylvester Stallone egyik legendás - ha nem a legemlékezetesebb - karaktere Rocky Balboáé, akinek eleddig hatszor bújt a bokszkesztyűjébe. Elérkezett hát az ideje a staféta átadásának, így a közkedvelt ringhuszár ezúttal a szorítóból adja a tippeket egykori barátja fiának (Michael B. Jordan), hogy miként kerülje ki a jobb és bal horgokat. A megálló rendezőjének filmje, a Creed: Apollo fia abszolút méltó a nagy klasszikusokhoz, Stallone pedig a csúcsra tör, ugyanis több évtizedes figurája most végre részesülhet abban a szakmai elismerésben, amely egykor elkerülte és a jóslatokat elnézve, ez be is fog válni.

Alvin és a mókusok - A mókás menet

A héliumhangú zenészrágcsálók ismét visszatérnek, ezúttal pedig gazdájuk/pótapjuk, Dave (Jason Lee) leánykérését kívánják meghiúsítani, nehogy az lepasszolja őket. Persze az Alvin és a mókusok - A mókás menet játékideje alatt sorra röpködnek a hasra esős poénok, valamint az éppen aktuális slágerfeldolgozások, így a lurkók, akik az előző epizódokat is szerették, nagy valószínűséggel ezt is fogják.

Pofázunk és végünk Miamiban

Az amerikai komikus, Kevin Hart nálunk még kevésbé ismert arc, de a két évvel ezelőtti Pofázunk és végünk sokat tett azért, hogy megkedveltesse a nagydumás kiscsávót a közönséggel. Annyira, hogy most itt a második eresztés, amelyben a házasságára készülő Ben (Hart) Miamiba utazik mogorva sógorával, Jamesszel (Ice Cube), hogy lekapcsoljanak egy nagymenő drogdílert. Persze a dolgok ezúttal se mennek majd simán, de az előző rész kedvelői nagy valószínűséggel ezen is jókat derülnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.