Hirdetés

Filmajánló - Hitman újratöltve, Vakáció felmelegítve



|

A Hitman 2.0-ás filmadaptációja és Griswoldék második generációs vakációja mellett minőségi romkom és dokumentarista igaztörténet van a terítéken.

Hirdetés

Az idei nyár már az utolsókat rúgja, ezért a stúdiók (vagy éppen a hazai forgalmazók) megpróbálják kihasználni az utolsó lehetőségeket, mielőtt végleg beüt az ősz az iskolakezdéssel és a gyér filmkínálattal. Szerencsére még van egy s más a tarsolyukban, amit a CineStar most be is mutat nektek. 

Hirdetés

Vakáció (Vacation)

A Griswold-család mind a mai napig kitörölhetetlen emléke a házi mozizásoknak, hála a nem kevésbé szórakoztató folytatásoknak. Hihetetlen, de Chevy Chase-ék (akik Beverly D'Angeloval feltűnnek egykori szerepeikben most is) immár több, mint 30 éve kerekedtek útra, hogy keresztülszeljék Amerikát Wally Worldért. Most a fia, Rusty és kis familiája tesz ugyanígy (a másnapos Ed Helmsszel és egy rém rendes Christina Applegate-tel az élen), és a temérdek eszement kaland közepette remélhetőleg ugyanúgy szórakozunk majd az új Vakáción, mint Clarkék kalandjain annakidején.

Hitman: A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47)

Videójátékadaptációt készíteni továbbra sem könnyű, nem is elsősorban a népes rajongó tábor miatt, hanem mert ilyenkor a filmesek kiveszik a fejlesztők kezéből az irányítást, ezzel megfosztva az alapanyagot az egyik elsődleges bájától. Az interaktivitás hiányát nagy valószínűséggel most sem az újabb Hitman adaptáció fogja kiküszöbölni, de kedvenc tar fejű 47-esünk (Rupert Friend) ezúttal is ellátja az ellen baját, miközben egy csinos hölgy (Hannah Ware) is mellé szegül, hogy együtt derítsenek fényt származásuk titkára, amire nem csak ők kíváncsiak.

Kész katasztrófa (Trainwreck)

A vígjátékok rendre szeretik ábrázolni, amint a sikeres, karrierista, egy éjszakás kalandokat kereső férfit megtalálja az új szerelem, majd a kialakult helyzettel nem tud mit kezdeni. De mi van akkor, ha csavarunk egyet a dolgon és a férfit nőre cseréljük? Ráadásul Amerika egyik jelenleg legfelkapottabb komikájára Judd Apatow (A 40 éves szűz, Felkoppintva) értő dirigálása alatt? Az eddigi kritikák alapján az idei év egyik legszórakoztatóbb vígjátékát kapjuk a Kész katasztrófa képében.

Az Eichmann Show (The Eichmann Show)

A tartalmasabb, komolyabb filmek szerelmesei is megtalálják ezen a héten a számításaikat ebben a megtörtént esetet feldolgozó drámában. 1961-ben ugyanis egy éppen feketelistán lévő rendező és egy nagyravágyó producer arra vállalkozik, hogy megpróbálja rögzíteni a hírhedt náci háborús bűnös, Adolf Eichmann vallomását. Az Eichmann Show főszerepében ráadásul a Sherlockkal és A hobbit-trilógiával jelenleg éppen csúcson lévő Martin Freeman bizonyíthatja sokadjára a tehetségét és sokoldalúságát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.