Hirdetés

Filmajánló - Star Wars a négyzeten



|

Visszatérünk egy messzi-messzi galaxisba, ugyanis a hetedik Star Wars mellett még egy John Williams gálakoncertre is ellátogathatunk.

Hirdetés

Bármilyen hihetetlen, végre eljött ez a hét is, hogy az év - vagy még inkább az évtized - legjobban várt filmje bemutatója elérkezzen, de nem csak ezt láthatják a hardcore Star Wars rajongók a nagyvásznon, a CineStar mutat egy másik különlegességet is.

Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő

Aki az elmúlt  pár évet, vagy legalábbis pár hetet nem egy kő alatt töltötte, az biztosan tudja, hogy ez az a hét, amikor bő 10 évvel az előzménytrilógia és 32 esztendővel A jedi visszatér után ismét Star Wars-film kerül a mozikba. Ezúttal már nem a 20th Century Fox, hanem a Disney égisze alatt, és George Lucas helyett J.J. Abrams irányításával, de az eredeti szereplőkkel (Han, Chewie, Leia és vélhetően Luke), no meg persze az újakkal egy teljesen más szabályok szerint működő galaxisban. Az előjelek bíztatóak és az agresszív marketing is keveset mutat a cselekményből, ami egyrészt manapság ritka, másrészt nagyobb eséllyel fogunk meglepődni a moziban. Reméljük az Erő tényleg a filmmel lesz!

Star Warstól Schindlerig - John Williams gála

Ha pedig Star Wars, akkor az elválaszthatatlan John Williams zenéjétől. A Mester tiszteletére adott 2014-es gála koncert talán még azokat is érdekelni fogja a kiválasztott mozikban, akik nem érdeklődnek különösebbképpen a filmzenék iránt. A Pannonia Entertainment gondozásában megjelent koncertfilmben a Csillagok háborúja mellett az 5 Oscar-díjas komponista olyan szerzeményei csendülnek fel többek között, mint a Kapj el, ha tudsz! az Amistad, és természetesen a címben szereplő Star Wars vagy a Schindler listája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.