Hirdetés

Harrison Ford is játszhat a Szárnyas Fejvadász folytatásában



|

Az idősödő sztárnak ezúttal is Rick Deckard szerepét szánják.

Hirdetés

A Variety csütörtökön írta meg, hogy Harrison Fordnak szerepet ajánlottak a Szárnyas fejvadász folytatásában. A színész többször is elmondta, hogy szívesen részt venne a Ridley Scott-klasszikus második részének elkészítésében, az Alcon Entertainment produkciós cég pedig kapott az alkalmon és letett elé egy szerződést.

A sztárnak ismét Rick Deckardot kellene eljátszania; a film története évtizedekkel az 1982-ben bemutatott eredeti eseményei után játszódik. „Nagyon megtisztelne minket, és reméljük, hogy Harrison részt vesz a projektben” – nyilatkozta Andrew Kosove és Broderick Johnson, az Alcon két vezetője.

Hirdetés

A filmről egyelőre nem sokat tudunk, mindössze annyi biztos, hogy a forgatókönyvet az eredeti szkriptet is jegyző szerzőpáros, Hampton Fancher és Michael Green írja majd, és Scott elvállata a rendezést.

Ford a múlt hónapban egy, a Redditen tartott kérdezz-felelek során azt írta, „kíváncsian és izgatottan” várja a folytatást, és reméli, hogy újra lehetősége nyílik rá, hogy együtt dolgozzon Scottal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.