Hirdetés

Interaktív kiállítás New Yorkban



|

Egy újabb interaktív kiállítás nyílt New Yorkban, melyben a látogatók aktív résztvevőivé válhatnak a tervezésnek.

Hirdetés

Az interaktív kiállítások egyre terjednek az Egyesült Államokban, az egyik legnagyobb élményem ilyen szempontból a Philadelphiában lévő National Constitution Centerben lévő látogatásom volt.

Hirdetés

Most a New Yorki Cooper Hewitt Design Museum jelentette be, hogy decemberi újranyitása alkalmából olyan kiállítást fog rendezni, melyben minden látogató kap egy digitális tollat a látogatása idejére. Ezzel meg lehet érinteni a kiállítási tárgyak mellett lévő leírást, így a toll megjegyzi, hogy mi iránt érdeklődik a látogató. Ezek után digitális táblákon újra lehet tervezni a tárgyat. Alternatív lehetőségként lehet rajzolni a táblára bármilyen tárgyat, és ha van a Smithsonian Intézetben hasonló, akkor annak archívumából azonnal letöltődik az adott tárgy, amit megint újra lehet rajzolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.