Hirdetés

J.J. Abrams megerősítette: elkészült a Star Wars Episode VII forgatókönyve



|

A legendás franchise legújabb részét nem IMAX-ban forgatják majd.

Hirdetés

J.J. Abrams bejelentette: elkészült a Star Wars-széria legújabb részének forgatókönyve. Az Episode VII-t várhatóan 2015 decemberében mutatják majd be. „Keményen dolgozunk, megvan végre a forgatókönyvünk, és nyakig benne vagyunk a forgatások előkészítésében – mondta Abrams a The Wrapnek nyilatkozva. – Teljes gőzzel haladunk előre.”

Hirdetés

A rendező legújabb sorozata, az NBC-n futó Believe sajtótájékoztatóján számolt be az új Star Wars-filmmel kapcsolatos hírekről. Mint mondta, fontolgatják, hogy Jesse Plemonsra bízzák az egyik szerepet, „ő az egyik színész, akivel beszéltünk”. Filmes körökben régóta pletykálnak róla, hogy valószínűleg a Breaking Bad utolsó évadával berobbant sztár is közreműködik majd az Episode VII elkészítésében.

Abrams közölte, hogy a folytatást nem IMAX-formátumra, hanem hagyományos filmre forgatják majd. Véleménye szerint az IMAX-kamerák „nagyon hangosak és nagyon megbízhatatlanok”, ráadásul a rövidebb tekercsek is hátráltatják a munkát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.