Hirdetés

Jön a Hősök-minisorozat



|

Az NBC 2015-ben mutatja be a három évvel ezelőtt elkaszált sorozat folytatását.

Hirdetés

Visszatér a képernyőre a Hősök. Az NBC szombaton jelentette be, hogy 2015-ben mutatják be azt a 13 részes minisorozatot, amely az eredeti széria folytatása lesz. Tim Kring, a 2006 és 2010 között futott sorozat atyja már le is szerződött a csatornához, de a produkcióval kapcsolatos további részleteket sajnos nem hoztak nyilvánosságra.

Hirdetés

A Hősöket annak ellenére is a jelentős sorozatok között tartják számon, hogy csupán négy évadot élt meg. „Úgy gondoltuk, itt ez ideje a folytatásnak” - jelentette ki Jennifer Salke, az NBC Entertainment elnöke, hozzátéve: nem lehetetlen, hogy a régi szereplők is felbukkannak majd a képernyőn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.