Hirdetés

Kínában már Lamborghinit is hamisítanak



|

Egy csungkingi autótulajdonos egy Hyuanday kupéból barkácsolt „Lamborghinit” próbált eladni a gyanútlan vevőknek. A rendőrség lefoglalta az autót.

Hirdetés

A Global Times kedden számolt be róla, hogy egy csungkingi férfi egy 2000 jüanos (327 dollár) átalakító szett segítségével „Lamborghinivé” változtatott Hyunday kupét próbált rásózni a gyanútlan vevőkre – természeten szupersportautóhoz illő áron. Csalódnia kellett: a rendőrség elvontatta a Hyundorghinit, amelyet tulajdonosa a délnyugat-kínai város egyik legforgalmasabb utcáján parkolt le.

 

A tulaj a lapnak nyilatkozva azt állította, valójában nem is akarta eladni az autót, „csak tudni akarta, mennyit kaphat érte.”

Hirdetés

Kínában nagy divatja van az sportkocsi-hamisításnak: a koppintott márkák köznyelvi elnevezése után csak Shanzai Lamborghiniként ismert barkácsautókért nem ritkán súlyos dollártízezreket fizetnek a lóvá tett vevők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.