Hirdetés

Leonardo DiCaprio játszhatja a főszerepet az új Jobs-filmben



|

Az Aaron Sorkin forgatókönyvéből készülő életrajzi filmet Danny Boyle rendezheti.

Hirdetés

A The Verge keddi híre szerint Leonardo DiCaprio (A Wall Street farkasa, A nagy Gatsby, Eredet) játszhatja a legújabb Steve Jobs-film főszerepét. A weboldal úgy tudja, hogy az Aaron Sorkin (Social Network – A közösségi háló, Az elnök emberei, Egy becsületbeli ügy) forgatókönyvéből készülő mozi rendezőjéül Danny Boyle-t (Gettómilliomos, A part, Trainspotting) kérték fel.

Hirdetés

A Hollywood Reporter riportja szerint Boyle előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sony Pictures-zel. A stúdió korábban David Finchert és Christian Bale-t is megkörnyékezte, de túl nagy gázsit kértek, ezért végül ugrott a megállapodás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.