Hirdetés

McCartney szerződött az iTunes-szal



|

400 millió dollárért lesznek letölthetőek a Beatles dalai.

Hirdetés

A jelenleg válófélben lévő ex-Beatles szupersztár tehát a következő az igen hosszú sorban, aki az iTunes-on keresztül is elérhetővé teszi szerzeményeit. Nem ő lesz azonban az egyetlen, aki számára nyereséges lesz a megállapodás. Ringo Starr mellett a néhai George Harrison és John Lennon családtagjai is részesülnek a hatalmas összegből.

 

Rajtuk kívül Michael Jackson, az EMI és a Sony is kap egy-egy szeletet a tortából, hiszen ők is birtokolnak bizonyos publikálási jogokat.

 

Nem véletlenül említettük McCartney válását. Heather Mills a per során ebből a hatalmas összegből is kérni fogja a részét. A rajongók tehát örülhetnek, de az időpont megválasztása semmiképpen nem tűnik bölcsnek az énekes részéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.