Hirdetés

Nagy a zaj az irodában?



|

A Cocoon segítségével mentesülhetnénk az irodai zajoktól.

Hirdetés

Natalia Romanova, az orosz Shandesign dizájnstúdió egyik menedzsere készítette a Cocoont, amelynek segítségével mentesülhetünk az irodai zajoktól. A koncepció lényege, hogy az egyzeri irodai dolgozó a székére helyezve, majd bekapcsolva a berendezést, ne hallja az irodai zajokat - ez a funkció főleg az egy légtérben dolgozó kollégák esetében lehet hasznos, amikor hiába halk mindenki, mégis keletkezik egy olyan alapzaj, amely sokakat idegesíthet.

 

 


A Cocoont a tervek szerint USB-ről tölthetnénk, bármilyen székre ráhelyezhetnénk, és kétféle beállításból választhatnánk: fehér zajt hallhatnánk, vagy pedig az általunk választott zenét, ami viszont nem zavarna másokat. Őszintén szólva nem tudom, hogyan tudnák valóban úgy elkészíteni az eszközt, hogy más ne hallhassa a mi zenénket, amíg viszont valóban el nem készül, továbbra is rendelkezésünkre állnak a zajkizárt fejhallgatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.