Hirdetés

Saját sorozatot kap a Batman Gordon felügyelője



|

A Fox elkészíti a Batman tévés spinoffját.

Hirdetés

A Deadline kedden számolt be róla, hogy a Fox televíziós spinoffot készít a Batman-sorozatból. A széria főszereplője nem a sötét lovag lesz, hanem egyik kedvenc sidekickje, Gordon felügyelő.

A Gotham című sorozat Gordon karrierjének korai éveit fogja bemutatni. A produkcióban több híres gothami gonosztevővel is találkozhatunk majd – de a hírek szerint Batman nem jelenik meg a szériában.

Hirdetés

A show producere Bruno Heller, a Mentalista alkotója lesz. A dolognak külön pikantériát kölcsönöz, hogy a stúdió éppen aznap jelentette be a Gothamet, amikor, amikor az Agents of S.H.I.E.L.D című képregényfeldolgozás is debütált az AMC-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.