Hirdetés

Tarantino megint westernfilmet forgat



|

A The Hateful Eight című filmben természetesen a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz is játszik majd.

Hirdetés

Quentin Tarantino a Django elszabadul után megint westernt forgat; a Deadline és más források szerint a film címe The Hateful Eight lesz.

A hírek szerint a rendező már el is küldte a forgatrókönyv első vázlatát azoknak a színészeknek, akiket szeretne megnyerni a produkciónak. Köztük Christoph Waltznak is, aki a Tarantino két korábbi filmjében, a Becstelen brigantikban és a Django elszabadulban is játszott (mindkét alakításért Oscar-díjat kapott), és Bruce Dernnek, akit a Nebraska című moziban nyújtott alakításáért Golden Globe-ra jelöltek az idén.

Hirdetés

A végleges szkript várhatóan a következő hónapokban készül el. Utána már csak finanszírozókat kell találni a filmhez – ez Tarantino korábbi alkotásainak ismeretében valószínűleg nem lesz túl nehéz –, és kezdődhetnek is a forgatások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.