Hirdetés

Új zenerendszerező és lejátszó



|

Nagyon könnyen kezelhető a most megjelent ingyenes musicCube.

Hirdetés

A musikCube nagyon egyszerű kezelőfelülető zenegyűjtemény rendszerező- és lejátszó alkalmazás. Egy adatbázist épít fel zeneszámainkból, automatikusan kigyűjtve őket a merevlemezekről. Az MP3 állományok ID címkéjét használja fel a dalinformációk kitöltéséhez. A program támogatja a dinamikus lejátszólistákat, követve a laginkább játszott számokat, újdonságokat és kedvenc előadókat. Elvégzi az MP3 lejátszó kütyük szinkronizációját is és alkalmas Audio CD-k feldolgozására is. A lejátszás a tálcán elhelyezett kezelőikonnal is vezérelhető.


Egyszerűsége mellette szól, egyúttal el kell ismerni, hogy hasznát venné még néhány dolognak. Híján van a vizuálizációs modulnak, nem tölti le a dalszövegeket, információkat és borítókat.

 

 

musikCube_.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.