Hirdetés

Újabb Star Wars őrület: R2-D2 strandszék



|

Láttunk már projektort, szemetest, szennyestartót, DVD-lejátszót - valamiért R2-D2 slágertermék a Star Wars rajongók körében. Még akkor is, ha egy szék.

Hirdetés

Nehéz szavakat találni akkor, amikor a filmrajongók - mit rajongók, fanatikusok - lehúzása okán sorra jelennek meg a teljesen érthetetlen termékek a piacon. Láttunk már eddig olyan darabokat persze, amelyeket nagyon szívesen birtokolna az ember (az R2-D2 szennyestartó például kötelező darab), de ez a kedves droid mánia már régesrég túl messzire ment.

Most ugyanis 40 dollárért a Thinkgeek kínálatában vehetünk R2-D2 strandszéket, amely teljesen olyan, mint egy áltagos fém szék. Maga az ülőpárna a lényeg, amelyből volt már Spongya Bobos, Pókemberes, Disney hercegnős - most meg éppen a Skywalker-droid virít a szöveten. Rá lehet dőlni, ennyi.



Ha a szexi Leia hercegnős göncbe varázsolt modellt is kapnánk mellé, akkor mindjárt szebb lenne a történet, de a párnára nyomott robot már a nyolcvanas években is gagyi volt. A Star Wars fanatikusoknak persze ez az állítás értelmezhetetlen, nekik "must have" kategória nyilván.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.