Hirdetés

Újra összeállt a Monty Python



|

Eric Idle, a példátlanul népszerű brit társulat tagja a Redditen erősítette meg a nagy visszatérés hírét.

Hirdetés

A hír igaz: újra összeállnak a Monthy Python még életben lévő tagjai. Minden idők legsikeresebb brit humoristacsapatának visszatéréséről először a The Sun számolt be; a lap értesüléseit csütörtökön reggel egy sajtótájékoztatón is megerősítették.

Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones és Michael Palin először jövő július elsején, a londoni O2 Arenában lépnek fel újra együtt.

Hirdetés

Idle a Rediten is beszámolt a jó hírről. „Bizonyára ti is olvastátok már az izgalmas hírt, de most mi is hivatalosan megerősítjük: a Monthy Python újra összeállt” – írta. A Pythonok ma este egy rögtönzött Q&A-t is tartottak a népszerű közösségi oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.