Hirdetés

Varázslatos billentyűzet



|

Változtasd kedved és az épp használt funkciók szerint!

Hirdetés

Általában nem erőltetem a legyen-minél-futurisztikusabb-kinézetű-a-kütyüm irányvonalat, de ez a klaviatúra megállásra késztetett böngészés közben. Aztán addig-addig nézegettem, míg megerősödött bennem a gondolat: hiába a jó öreg, (többnyire) megbízható gombok hiánya, ezt biza kipróbálnám!



Eliel Cabrera terve bluetooth-os, wifis, tükörfényes csodakoncepció, ami ráadásul tökéletesen testreszabható. Ha akarom, klaviatúra, ha akarom, zongorabillentyű, vagy játékirányító, vagy multimédiás vezérlő, vagy parancsikonok sora tapipaddal. Saját vezérlést programozhatsz rá, aztán már csak betöltöd a használni kívánt képszerkesztőt, játékot, zenelejátszót, és hagyod, hogy a billentyűzet varázslata vezesse a kezed.


Mesés, nem igaz?


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.