Hirdetés

Vasárnap indul a The Walking Dead új évada



|

A zombik újra átveszik a hatalmat a világ tévékészülékei felett. A forgalmazó új stratégiával próbál gátat vetni a kalózkodásnak.

Hirdetés

Az AMC amerikai kábelcsatorna vasárnap mutatja be a The Walking Dead negyedik évadának első epizódját. Frank Darabont horror-sorozata hatalmas siker: a legutóbbi szezonzárót több mint 12,4 millióan nézték az USA-ban. Ha folytatódik a trend, a vasárnap sugárzásra kerülő rész még több nézőt ültethet le a képernyők elé.

A sorozat persze, a torrentezők körében is nagyon népszerű – a nemzetközi forgalmazásért felelős Fox International Channels (FIC) új sugárzási stratégiával próbálja visszaszorítani az illegális terjesztést. A cég 125 országba adta el a The Walking Dead-et, a külföldi csatornák ezentúl a korábbi egyhetes csúszással ellentétben már az amerikai premier után 24 órával műsorukra tűzhetik a kétszer nyolc részes szezon legújabb részeit.

Hirdetés

A FIC bízik abban, hogy a külföldi sugárzási időpontok előrehozása révén sikerül jelentősen visszaszorítaniuk a kalózkodást. „Szeretnénk megakadályozni a spoilerezést, és biztosítani, hogy a [külföldi nézők] a műsor legjobb változatához juthassanak hozzá – ahelyett, hogy [a rossz minőségű] kalózverziókat töltenék le” – mondta a The Wrapnak Liz Dolan, a cég marketingigazgatója. – Mégpedig a lehető leggyorsabban.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.