Hirdetés

Vaughn és Farrell a True Detective második évadában



|

Egyelőre nem tudni, ki játssza majd a bői főszerepet.

Hirdetés

Colin Farrell a múlt héten az ír sajtónak nyilatkozva jelentette be, hogy szerepelni fog a nagy sikerű True Detective második évadában. Az HBO szerdai közleményében megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy Farell főszereplőtársa Vince Vaughn lesz.

Hirdetés

A csatorna tájékoztatása szerint Farrell Ray Velcorót játssza majd a sorozatban, egy „bajba jutott nyomozót”, akit egyszerre szorongatnak a főnökei és a maffia. Vaughn egy fehérgalléros bűnözőt, Frank Semyont fogja alakítani, akinek üzleti partnere halála után az egész birodalma veszélybe kerül. Az első két részt a Halálos iramban filmekkel ismertté vált Justin Lin fogja rendezni. Azt egyelőre nem tudni, ki lesz a női főszereplő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.