Hirdetés

Videó: Panasonic HDC-SD90



|

A középkategóriás kamera igen jó minőségű képet készít, ráadásul 3D-adaptert is vásárolhatunk hozzá.

Hirdetés

A HDC-SD90 1/4,1 hüvelykes MOS-érzékelőre épít, amely mintegy 3,3 millió képpontot különböztet meg, a maradékot a hibrid (optikai és digitális) képstabilizátor működésekor, illetve az intelligens zoom funkció során használja ki a rendszer. Utóbbi funkcióval túlléphetünk a 26× optikai zoomon, amit 40× mértékig terjeszthetünk ki; ekkor csak a szenzor középső területeit foglalja el a kép. Az optika videokamera-viszonylatban igencsak nagy látószögű (28 mm-nek megfelelő), a képstabilizátor pedig érezhetően jobb, mint amit ebben az árkategóriában megszokhattunk. A készülékről bővebben a lenti videóban informálódhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.