Hirdetés

Videós buli Microsoft módra



|

A Google Video babérjaira törő MSN Soapbox béta változata mától indul.

Hirdetés

Az Internethozzáférések fejlődésével a kis méretű videoanyagok küldözgetése mindennapos szórakozássá vált. A videomegosztó szolgáltatások felhasználói feltölthetik saját jeleneteiket a netre és elérhetővé tehetik azokat az egész közösség, vagy csak kiválasztott felhasználók számára.



Az MSN szolgáltatása abban különbözik a többiekétől, hogy egyazon felületen nézhetjük a videókat és kereshetünk újakat. Természetesen kategorizálni lehet a feltöltött anyagokat, hogy mások könnyebben megtalálhassák azokat. A felhasználók személyes MSN blogjukba ágyazhatnak videókat, feliratkozhatnak RSS csatornára. Lassanként minden egyéb MSN szolgáltatással, még a Live Messengerrel is integrálódik a Soapbox. A cég az online reklámbevételekből fogja fenntartani videós "üzletágát".



Jelenleg az USA területéről elérhető a szolgáltatás, Internet Explorer és Mozilla böngészőkkel. Egyelőre csak meghívásos alapon lehet csatlakozni, illetve ha valaki béta tesztelő szeretne lenni, akkor folyamodhat, csak fel kell iratkoznia a várólistára (link alább).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.