Hirdetés

Zenélni lehet a Google főoldalán



|

Ma mindenki egy kicsit zenész lehet, ha a Google kezdőlapját felkeresi - Robert Moog születésnapját ünnepeljük.

Hirdetés

Vicces, szórakoztató nyitóképpel várja ma a Goggle a látogatókat, egy működő szintetizátor képével tisztelegnek Robert Moog életművel előtt. A szintetizátor érdekessége az, hogy az egér segítségével ki is próbálhatjuk, zenélhetünk rajta, valódi effektezéssel és hangvariációkkal színesíthetjük munkánkat, majd felvételt készíthetünk művészetünkről és meg is oszthatjuk azt akár Google+ profilunk segítségével, akár más formában.

Rég láttunk már ennyire jól kidolgozott exkluzív Google főoldalt, de Moog persze meg is érdemli az odafigyelést. Ha valaki esetleg nem ismerné a szintetizátorok atyjaként ismert zsenit, akkor a Wikipedia kapcsolódó cikkéből mindent megtudhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.