Hirdetés

A csillagos égig nőne a zafírüveges iPhone ára



|

Éppen ezért talán egyedül az iWatch-ra kerül az anyagból.

Hirdetés

Már biztosra tudni, hogy az Apple igen komoly mennyiségű zafírüveg legyártására készül egy arizonai üzemében. Állítólag olyan sok készülne az anyagból, hogy konkrétan a világ jelenlegi teljes termelésének a kétszereséről van szó. Ázsiai iparági jelentések szerint azonban nem túl valószínű, hogy az iPhone 6-ot tényleg zafírüveggel borítaná be az Apple. 

Hirdetés

A karcálló anyag ehelyett csak kizárólag az iWatch-ra kerülne. A gondot az jelenti, hogy a zafírüveg jelentős mértékben megemelné az iPhone vételárát, pedig az már így is erősen prémiumnak tekinthető. Állítólag már számos zafíros iPhone prototípust legyártottak, ennek ellenére a kereskedelmi forgalomba kerülő darabokra nem kerül majd a bevonatból. 

Gyártani tudnának eleget, ugyanakkor az iPhone ára a csillagos égig emelkedne. Emiatt az Apple egyelőre csak az iWatch-ot vonná be az anyaggal, aminek a 2 hüvelykes kijelzője jelentősen csökkentené a költségeket. 

Az eddig kiszivárgott számadatok egyébként teljesen ellentmondanak ennek a sztorinak: az Apple úgy tudni, 200 millió 5 hüvelykes kijelzőre elég zafírüveget tud gyártani, évente. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.