Hirdetés

A legjobb iPhone-kiegészítők karácsonyra



|

Mutatunk néhány praktikus kiegészítőt, amik jók lehetnek a karácsonyfa alá.

Hirdetés

Az iPhone készülékek hosszú évek óta igen csábító célpontok, ha valaki új okostelefont szeretne magának. Függetlenül attól, hogy már megvan vagy esetleg a karácsonyfa alá érkezik az iPhone 5S / 6 / 6 Plus, néhány praktikus tartozék vagy kiegészítő minden készülékhez jól jön, az iPhone-okhoz is. Természetesen az Apple kütyüinél a memóriakártya nem jöhet szóba, de sok jó, ötletes dolog akad, amit magunknak vagy akár ajándékba is választhatunk. Mutatunk néhány ötletes és praktikus terméket. 

Hirdetés

 

Just Mobile - AluBolt Lightning Dock

Miután megvan a várva-várt iPhone, az első nagy probléma az, hogy mire tegyük? Elvégre egy íróasztalon nem túl stílusos vagy praktikus, ha a hátlapjára fektetjük (főleg tok nélkül az idei modelleket), ráadásul akkor a kábelt is a lábunknál kell húzgálnunk. A megoldást egy dokkoló jelenti, méghozzá egy jó, ami lehetőleg nem tesz kárt az iPhone-ban. A Just Mobile AluBolt dokkolója azért jó választás, mert bármilyen Lightning-csatlakozós Apple készüléket rá lehet tenni, a csatlakozó pedig rugalmas, így nem töri ki a készülékből a töltőaljzatot. Egy készülékspecifikus modellel szemben a további előnye, hogy iPadekhez is jó. A dokkoló ára 16 900 forint. 

 

Dokkoló

 

Just Mobile Alupen Digital

Amennyiben valakit iPhone-t választott, de megirigyelte a Samsung Galaxy Note 4 S Tollát, akkor vehet olyan kiegészítőt, amivel lehet rajzolni az Apple kütyüire is. Természetesen annyi és olyan funkciót soha nem kapunk, mint a riválisnál, de azért képek rajzolásához tökéletes lehet a Just Mobile Alupen Digital toll is, ha az előbbi márkánál maradunk. Ehhez egy darab AAA elem kell. Az ára 16 900 forint. 

 

Rajzolni jó

 

NomadKey és NomadClip

Gyakran van szükség Lightning-kábelre töltéshez vagy szinkronizáláshoz? A válasz természetesen igen, de ha sokat utazunk, egy hosszú kábelt nem annyira kényelmes cipelni. Ilyenkor a legjobb megoldás a NomadKey, ami mindig kéznél lehet, és elfér egy kulcstartón. Powerbankhez és laptopokhoz is ideális 29 dollárért, 39-ért cserébe pedig karabineres formában is megvehető. Az EU-ba is szállítják. 

 

Hasznos kulcstartó

 

Olloclip lencsék

Az okostelefonok kamerái nagyon sokat fejlődtek, és kétségtelen, hogy az iPhone 5S, az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus a mezőny éléhez tartoznak. Azonban néhány extra lencsével nagyon sokat lehet javítani a képességeiken, legyen szó makrózásról vagy tájképekről. Az Olloclip négy az egyben megoldása nem olcsó (70/80 euró), de legalább sokoldalú és praktikus. 

 

Gyöngyszem a fotósoknak

 

Töltés tűzzel

Ha valami igazán extrém kell, akkor jó ötlet a FlameStower töltő. Az eszköz lényege az, hogy az egyik felét csatlakoztatjuk a készülékhez, a másikat tűzbe dobjuk, a tálját pedig feltöltjük vízzel. Ezután csak várni kell, és áram nélkül töltődik fel az eszköz. 90 dollárba kerül, és ugyanolyan gyors, mint az USB-s töltők. 

 

Nem lassabb, mint USB-n
 

Ti milyen kiegészítőt vennétek karácsonyra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.