Hirdetés

A Samsung gyártja az iPhone 7 processzorát



|

Nem vesztegetik az időt: megvannak az A9-es CPU gyártói.

Hirdetés

Bár az iPhone 6 még be sem mutatkozott, az Apple-nél nem vesztegetik az időt. Megállapodtak a Samsunggal és a GlobalFoundrieszel, méghozzá a 14 nanométeres gyártástechnológiával készülő A9-es processzor gyártásáról, ami majd az iPhone 7-be kerül 2015-ben. 

Hirdetés

A sorozatgyártás a jövő évben indul meg, New Yorkban, Malta városában, ahol a két cég közös gyárüzemben termeli majd a legújabb A szériás Apple lapkát. Maga a termelés már az végén elkezdődik, a sorozatgyártás pedig 2015 elején esedékes, de akkor még csak kisebb mennyiségben. 

A hírek szerint egyébként az Apple régebbi partnere, a TSMC komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy rendelésekhez jusson az Apple-től, amely állítólag az Intelt is mérlegeli lehetséges gyártópartnerként az A9-es CPU esetében. Az A9-es processzor az iPhone 7-ben és a jövő évi iPadekben lehet majd benne, az idei felhozatal pedig a TSMC által termelt A8-as CPU-t használja. Az A8-nál idén a Samsung nem tudta tartani a lépést a követelményekkel. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.