Hirdetés

A Sony is beszáll az iPod piacra



|

"Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére!"

Hirdetés

A CPF-IP001 iPod-dokkolót márciusban kezdik majd árulni az Egyesült Államokban körülbelül 250 dolláros áron, és már most szerepel a SonyStyle online üzlet kínálatában. Segítségével a felhasználók iPodjukat a készülék középső részén található bölcsőbe helyezve két hangszórón keresztül élvezhetik majd a zenét, a mellékelt távirányítóval pedig messziről is kezelhetik a lejátszót.

 

sonyipod_1.jpg
 

 

Ez a Sony első, kifejezetten az Apple eszközéhez készített terméke, és összességében a második, ami iPod-kapcsolattal rendelkezik: tavaly a vállalat már kijött egy olyan illesztőegységgel, amely révén a járművekbe szerelt audiorendszerekhez lehetett iPod lejátszót csatlakoztatni. Az új készülék sokban hasonlít a Sony korábbi, CPF-IX001 és CPF-NW001 típusú egységeire; előbbi hálózatba kapcsolt PC-khez, utóbbi a Network Walkman lejátszókhoz való kiegészítő.

 

A folytatáshoz kattintson ide (Computerworld Online)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.