Hirdetés

AccuWeather, Globo - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Az App Store-ba a héten sorra érkeztek rendhagyó alkalmazások, ezekből szemezgettünk.

Hirdetés

Nem lehet mindig minden app kiugróan innovatív, de azért mindenki igyekszik, hogy olyan alkalmazást csináljon, ami valamivel többet tud másokéinál.  Legjobban viszont mégis azoknak örülünk, amik valami teljesen újat mutatnak, és ebből erre a hétre több is jutott.  A Meet Me in the Middle például egy igazi különlegesség, aminek egy funkciója van, de feladatát tökéletesen ellátja. Van még miből válogatni, eheti listánkat is érdemes minden iPhone, iPod touch és iPad tulajnak végigfutnia.

Hirdetés

AccuWeather - Weather for Life - iPhone, iPod touch - ingyenes

Maga az AccuWeather alkalmazás nem új, mint ahogy maga a szolgáltatás is nagyon régóta üzemel már. Most viszont egy nagyobb frissítés olyan különleges funkciókkal pakolta meg, ami miatt könnyen válhat az App Store legjobb időjárás-alkalmazásává. Az egészet teljesen újratervezték, hogy illeszkedjen az iOS 7-hez, valamint bevezették a MinuteCast funkciót, mely két órára előre megmondja, hogy milyen időjárás lesz abban az utcában, ahol épp állunk. Emellett megtekinthetünk egy 72 órás előrejelzést, ami minden eddiginél részletesebben mutatja meg, mire érdemes készülni. Internetmentes övezetben korlátozott ideig offline is használható, és ami az itthoni felhasználók számára a legfontosabb: magyarul is tud.

Meet Me in the Middle - iPhone, iPod touch - ingyenes

Sokan mondtuk már egy partnerünknek, hogy induljon el, aztán majd „találkozunk félúton”. Benjamin Morrison két haverja is ezt találta ki, a fejlesztő pedig megcsinálta nekik a Meet Me in the Middle alkalmazást, ami bárki számára elérhető az App Store-ból, méghozzá ingyen. Az app tényleg csak ennyit tud: megtalálja a két pont közti út közepét, és kijelöli azt a térképen. Nem csak hasznos, de remek unaloműző is.

Globo - iPhone, iPod touch - 0,89 euró

Főleg azok fogják szeretni a Globót, akik sokat utaznak más időzónákba, vagy munkájukból adódóan szükség van arra, hogy gyorsan megtudják, mennyi az idő külföldön. A Globo egy funkciódús világóra, ami nem csak azt mutatja meg, hogy a különböző zónákban adott időpillanatban mennyit üt az óra, de megkérdezhetjük azt is, hogy például mennyi az idő az Egyesült Államok keleti partján, amikor nálunk dél van. Még a területek közti távolságot és a koordinátákat is kijelzi sok más adat mellett. Külön pluszpont, hogy teljesen offline működik, így kíméli az akkumulátort és a mobilnetet is.

Click! 2 - iPhone, iPod touch - 0,89 euró

A megannyi fotós alkalmazás közé egy új ékelődött be, ami nem csak az utómunkálatoknál, de közvetlenül a fotózás során is segít, hogy kihozzuk az iPhone-ba vagy iPod touch-ba épített kamerából a maximumot. Egyik kiemelt funkiója a Time Warp, amivel megnézhetjük az elkészült kép előtt pár pillanattal lőtt fotókat is, hogy a legjobbat tudjuk kiválasztani közülük. Könnyen irányítható, a fókusz akár kézzel is finomhangolható, 16X-os fejlettebb zoomolást tud, a képeket pedig számos szolgáltatáson keresztül megoszthatjuk. Pótolja az előlapi vaku hiányát is, ha bárki hiányolta volna éjszakai selfie-készítés közben.

Roxio MediaBook - iPad - ingyenes

A Roxio főleg a Mac felhasználók körében ismert, de a Toasttal és egyéb, a tároláshoz, adathordozáshoz, és digitalizáláshoz használható alkalmazásaival megalapozta hírnevét a szakmában. Most egy új területen próbálkozik: az először Windows 8-ra megjelent MediaBook most már iOS-en is használható. Az applikációval fotóinkból, videóinkból, hanganyagainkból és szövegeinkből sablonokat használva elkészíthetünk egy látványos e-bookot. A képek ráadásul még az alkalmazáson belül is effektezhetőek. Töltsétek, amíg ingyenes, mert március 31-től több funkciót is csak IAP-k használatával fog tudni elérni az, aki lemarad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.