Hirdetés

Apple ciklus



|

Néhány évente új külsővel jelentkeznek az Apple termékei. Jövőre megtapasztalhatjuk-e vajon ezt?

Hirdetés

Nem sokkal az iPhone 4s és magas PPI értékű Retina kijelzőjének bejelentése után az iPad tulajdonosok is szerették volna, ha a táblagépek kijelzője is hasonló mértékben fejlődne az elkövetkező időszakban. Habár a cég nincs ellene, hogy eleget tegyen a fogyasztók vágyának a Retina kijelző úgy tűnik többé nem szerepel a következő iPad hardver listáján.

 

Az eddig kiszivárgott szóbeszédek szerint az Apple teljesen új LED-es paneleket szeretne ültetni a harmadik generációs iPad-ekbe. A J1 és J2 kódnév alatt futó panelekből december végére állítólag már körülbelül 2 millió darab lesz szállításra kész. A pletykák szerint azonban úgy tűnik, hogy a cég 2012 végéig nem valószínű, hogy jelentkezni fog az iPhone 5-tel vagy az új generációs iMac-kel.

 

A kérdés azonban nem feltétlenül az, hogy jövőre vagy a iPhone 4S megjelenése után újabb 16 hónap múlva dobnak-e piacra egy új terméket, hanem az, hogy milyen mértékű változást tapasztalhatunk az eszközökkel kapcsolatban.

 

 

 

 

SplatF csapata által összerakott az Apple termékkibocsájtásokat vizsgáló skála és a szóbeszédek alapján nagyon is elképzelhető, hogy a cég a termékpalettáját új designba öltöztetett eszközökkel fogja bővíteni. Az ábrán egyébként jól látható, hogy az iPhone 4S és iPad 2 megjelenése pont arra az időszakra esik, amikor a cég már egy jelentős designváltást tervez.

 

 

 

 

Igaz a jövővel kapcsolatos fentről kiszivárgó információk mértéke közel arányos a nullával, így leginkább csak találgatásokról beszélhetünk, azonban az eddigieket emésztgetve mégis csak előfordulhat, hogy nem légből kapott spekulálásról van szó. Vegyünk alapul két terméket. Az iMac designja viszonylag régóta változatlan és az iPhone 4S sem tért el jelentős mértékben elődjétől. Mindezek fényében nagyon is valószínű, hogy egy formaváltás benne van az almások paklijában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.