Hirdetés

Apple iPod Hi-Fi



|

Az Apple új iPod-kiegészítője újradefiniálja az otthoni hangrendszer fogalmát.

Hirdetés

A teljesen új Hi-Fi hangrendszer tökéletesen együttműködik az iPod lejátszóval és lélegzetelállító akusztikai teljesítményt kínál.

Az Apple az iPod Hi-Fi- a páratlan hangminőség, az élethű képek és az optimális hangteljesítmény érdekében hozta létre. A mindent egyben tartalmazó egyedi designna rendelkező ház két magas frekvenciatartományú hangszórót és egy hangolt, reflex basszus rendszert foglal magába, minimalizálja a vibrációt és maximalizálja a hangminőséget, így a felhasználók kedvenc számaikat eredeti, tiszta hangzás és mély basszus mellett élvezhetik. Fogóinak hála könnyedén mozdítható, áthelyezhető. Levehető előoldali védőráccsal, érintésérzékeny hangvezérlővel, valamint Apple Remote távirányítóval rendelkezik. Az univerzális tápegység is a mindent egyben tartalmazó design része, de akár elemmel is üzemeltethető, így a használata nem korlátozódik pusztán az otthonra.

iPod Hi-Fi


Minden iPoddal tökéletesen együttműködik, megjeleníti azok főbb funkcióit, és a dokk csatlakozót használva automatikusan fel is tölti a lejátszót. Tartalmaz egy analóg és a digitális jeleket fogadására is képes 3,5 hüvelykes jack aljzatot, így az audió eszközök széles köre csatlakoztatható hozzá.

"Az Apple újra feltalálta az otthoni hangrendszert az új iPod Hi-Fi-vel, az első iPod kiegészítővel, mely igazi Hi-Fi hangminőséget biztosít az iPod számára", mondta Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója. "Az iPod Hi-Fi páratlan akusztikai teljesítményével és lenyűgöző kivitelezésével otthonában bárhol jól mutat."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.