Hirdetés

Apple: zene füleinknek!



|

Júniusban minden hazai iPod vásárló egy magyar könnyűzenei válogatás CD-t kap ajándékba új lejátszójához.

Hirdetés

Az Apple zenelejátszója, mely öt és fél éves hódítóútja során mára már a zenerajongók hétköznapjainak szerves részévé vált, megváltoztatva digitális zenehallgatási szokásaikat is. Az Apple ez idő alatt számos újdonsággal szolgált a felhasználóknak, hiszen 2001 novembere óta több mint tíz iPod változatot mutatott be, köztük az iPod öt generációját, két iPod mini, két iPod nano és két iPod shuffle generációt is. Az iPod kínálatot ráadásul az öt különböző színben elérhető iPod nano és shuffle termékek is tovább színesítik. Ennek köszönhetően napjainkban elkelt a százmilliomodik iPod, így az Apple digitális zenelejátszó platformja minden idők legnagyobb számban értékesített MP3 lejátszója lett.

 

ipod_cd.jpg
Az Apple most újabb újdonsággal szeretné zenekedvelő vásárlóinak kifejezni köszönetét: mindenki, aki június 1-e után, az Apple bármely viszonteladójánál iPod, iPod nano vagy iPod shuffle zenelejátszót vásárol, egy exkluzív, limitált példányszámú magyar zenei válogatás CD-t kap ajándékba! Az akció a készlet erejéig érvényes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.