Hirdetés

Ashton Kutcher játssza majd Steve Jobs szerepét



|

Nem ez az első film az Apple vezéréről.

Hirdetés

Az Indie Pic jegyzi majd az Apple híres vezéréről készült filmet „Jobs” címmel. A forgatókönyv Matt Whiteley munkája, a rendezői feladatokat pedig Joshua Michael Stern látja majd el. A producer Mark Hulme lesz a Five Star Institute-tól.

 

Ki ne ismerné Ashton Kutcher-t a Két pasi és egy kicsi komédiasorozatból? Most új oldalát mutathatja be a népszerű színész a Jobs-ban, ahol természetesen korunk egyik leghíresebb vállalkozójának életútját kell bemutatnia, a csapzott hippi korszaktól a feltörekvő cégalapítón át a guruig. A filmet májusban kezdik majd forgatni, kihasználva, hogy Kutcher nyárra felszabadul a CBS irányábó fennálló kötelezettségei alól.

 

 

Nem ez lesz az első film, mely Steve Jobs munkásságával (is) foglalkozik, sőt, valószínűleg nem is az utolsó. Még 1999-ben készült el Noah Wyle főszereplésével a Pirates of Silicon Valley című alkotás, mely – hibás fordítás miatt – A szilikon völgy kalózai címmel jelent meg. A film részletesen próbálja bemutatni az IT nevezetes korszakának kulcsfiguráit, döntéseiket, az események szövevényét. A legújabb kori fejlemények azonban még hiányoznak a teljes képhez, aminek átlátásában nem csak a Jobs film lesz segítségünkre. Már a Sony Pictures is forgatja saját Steve Jobs életútját, mely Walter Isaacson bestsellere alapján készül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.