Hirdetés

Az Apple nem tud szakítani a Samsunggal



|

Az iPadek kijelzőinek többsége továbbra is a Samsungtól jön.

Hirdetés

Bár az Apple és a Samsung gyakorlatilag állandóan egymás nyakát szorongatják a bíróságon, úgy néz ki, mégsem tudnak meglenni a másik nélkül. A DisplaySearch beszámolója szerint a Samsung továbbra is a legnagyobb szállítója az Apple-nek, amikor az iPadek kijelzőiről van szó. 

Hirdetés

Az első negyedévben idén 5,2 millió 9,7 hüvelykes panelt szállítottak le az almás cégnek, ami a 2048 x 1536-os felbontású kijelzők tekintetében 62 százalékos részesedést jelent. Ezeket a képernyőket az Apple az iPad Air és a retinás iPad tabletek esetében használja. Az LG Display részesedése a tavalyi utolsó negyedév 61 százalékos arányáról 38 százalékra zsugorodott, miközben az iPadek eladásai is csökkentek, 15,9 százalékkal. 

Jelenleg úgy néz ki, hogy a kijelzőkön túlmenően a CPU-k tekintetében sem szakít a két óriás. Bár most a TSMC kaphat kulcsszerepet a következő Apple processzor gyártásában, az A8-at és annak utódait részben a Samsung is termelheti a VLSI Research értesülései szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.