Hirdetés

Az egészségügyben is beveti a Healthkitet az Apple



|

Amerikában az egészségügyi szolgáltatókkal tárgyal az Apple.

Hirdetés

A Reuters beszámolója szerint az Apple tárgyalásokat folytatott több egészségügyi szolgáltatóval is Amerikában (többek között a partnerük lehet a Mount Sinai, a Cleveland Clinic, a John Hopkins és az Allscripts) arról, hogy az egészségügyben is használják a Healthkit fejlesztői eszközeit

Hirdetés

Az Apple állítólag erőteljesen próbálja népszerűsíteni a Healthkitet és a Health appot az egészségügyben, mint minden-az-egyben megoldást a betegek létező összes adatának a tárolására. Az almás cég azt reméli, hogy az adatokkal a diagnosztikai és a kezelési eljárások és döntések is javíthatóak lesznek. A cupertinói vállalat úgy tudni, az egészségügyi adatok elektronikus rögzítését végző Epic Systems rendszerébe is szeretné integrálni a szoftverét és szolgáltatását. 

Több szakértő szerint is nehéz dolga lesz az Apple-nek az adatvédelmi és a törvényi szabályozások miatt. A Healthkit és a Health app eredetileg a júliusi WWDC konferencián mutatkoztak be, és idén ősszel válnak elérhetővé, az iOS 8 megjelenésekor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.