Hirdetés

Az iPad Mini árt a Windows 8 tábla eladásoknak



|

Az elemzők szerint az Apple tabletje miatt kevesebben vásárolnak majd Windows 8-as eszközt.

Hirdetés

A Sterne Agee szerint az iPad Mini komoly fejfájást okoz majd a Windows 8-as eszközök gyártóinak. Szerintük az iPad Mini igazi riválisai nem a 7 hüvelykes androidos tabletek, hanem a Windows 8-as PC-k és tabletek. Szerintük a konkurencia legrosszabb rémálma vált valóra az Apple mini tabletének megjelenésével, amely lassítja majd a hasonló eszközök terjedését.

 

Az elemzők azonban tovább mentek, szerintük ugyanis végül az ünnepeket is elrontja majd az Apple, méghozzá a Windows 8 számára. Példának hozták a túlárazott Microsoft Surface tabletet, amelyhez képest jóval csábítóbb lehet az iPad Mini. 

 

Bár egyesek szerint a 7 hüvelykes tabletek kategóriájában maga az Apple újdonsága is túlárazott, a Sterne Agee szerint csak a szokásos stratégiát követik. Az iPod Minivel és az iPod Nanóval vontak párhuzamot, hiszen mindkettőt azért kritizálták, hogy drága, végül azonban sokkal jobban teljesítettek a vártál.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.