Hirdetés

Az iPhone nem romlik el, de nagyon szeretik ellopni



|

A ProtectCell biztosítócég szerint kevesebbet kell szervizelni az iPhone-okat.

Hirdetés

A ProtectCell eszközbiztosítással foglalkozó vállalat eddig több mint két millió okostelefont és táblagépet biztosított be, ekkora ügyfélkör után pedig elérkezettnek látták az időt némi statisztikához. Az adataik alapján az iPhone-tulajdonosoknak 54 százalékkal kevesebb valószínűséggel kell cserekészülék után nézniük a többiekhez képest.

Hirdetés

Ami magát a kijelző sérülését illeti, az iPhone-ok 11 százalékkal kevesebbszer igényelnek javítást. Rossz hír viszont, hogy az átlaghoz mérten 65 százalékkal valószínűbb, hogy az almás készülékeknek lába kel, ugyanis a tolvajok előszeretettel teszik zsebre az Apple telefonokat

Az iOS 7 már sokat tesz azért, hogy a rablók ne tudják egyszerűen törölni és újra eladni az iPhone-okat, ennek ellenére nagyon kelendőek az almás eszközök tolvajkörökben.

A biztosítócég egyik nagyon érdekes felfedezése az volt továbbá, hogy 2013-ban azok, akik biztosítást kötöttek a táblagépükre, 90 százalékkal nagyobb valószínűséggel kérnek cserekészüléket, mint korábban.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.