Hirdetés

Az OS X 10.10-en dolgoznak az iOS 8 fejlesztői



|

Gőzerővel készül az új OS X a júniusi WWDC 2014-re.

Hirdetés

A 9to5Mac úgy tudja, hogy az Apple az idei WWDC-n az OS X 10.10-re helyezi a hangsúlyt. Olyannyira, hogy állítólag az iOS 8 fejlesztőit átirányították az asztali rendszeren dolgozók csapatához, a cél ugyanis az, hogy júniusra elkészüljön az OS X új külseje. 

Hirdetés

A pletykáknak megfelelően az Apple nem szándékozik egybeházasítani a két rendszerét, ugyanakkor az OS X külseje sok tekintetben hasonlít majd az iOS 7-re. Az asztali rendszer a hírek szerint valamikor ősszel válhat elérhetővé, természetesen új hardverekkel egyszerre. Bár belsős körökben az OS X 10.10-et Syrah fedőnév alatt emlegetik, a végső jelző még nem ismert. 

Mivel a főbb figyelem az OS X-nek jut, az iOS 8 egyes funkcióit már most áttolták az iOS 8.1-re. Ennek ellenére úgy tudni, hogy az iOS 8 legfőbb újításait már a WWDC-n megszellőztetik. Többek között sokat változhat az iCloud, lesz beépített Shazam, magát a rendszert pedig tepsifonos képernyőkhöz optimalizálják. 

Belső körökben nagy figyelmet kapott a többé nem hobbicélú Apple TV is, de erről állítólag kevés szót ejtenek a WWDC-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.