Hirdetés

Betelt a pohár az Apple-nél



|

Az almás cégnek elege lett abból, hogy mindent kiszivárogtatnak az ázsiai partnerei.

Hirdetés

Az idei évben meglehetősen nagy mennyiségű pletykának örülhettünk az iPhone 6-tal kapcsolatban. Rajzok és tervek mellett házak, tokok és tervrajzok is kiszivárogtak az Apple következő okostelefonjáról, amely már phablet lesz. Az információk rendre Kínából és Ázsiából érkeznek, de talán már nem is olyan sokáig. 

Hirdetés

Az Apple ügyeit gyakran jól ismerő Sonny Dickson úgy tudja, a cupertinói cégnek elege lett az állandó kiszivárogtatásból, és fokozott biztonsági lépéseket tesz, mindehhez ráadásul a kínai hatóságok segítségét is kéri. A cél az, hogy beszüntessék az iPhone 6-ról szóló pletykákat, ehhez pedig 200 olyan embert is alkalmaznak, akik kifejezetten az iPhone 6-hoz árult kiegészítők kereskedőit vadásszák le. 

Amikor Tim Cook átvette az Apple-t, azt ígérte, hogy mindent megtesz a jövőbeli termékek titokban tartásáért. Bár az Apple saját alkalmazottait remekül csendesítette el, az ázsiai partnerekkel már nincs olyan könnyű dolga. Az Apple titkos újdonságai emiatt gyakran már teljesen ismertek a bejelentés pillanatában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.