Hirdetés

Betiltották a külső iPhone-billentyűzetet



|

A BlackBerry mindent elkövet, hogy ellehetetlenítse a Typo iPhone-billentyűzetet.

Hirdetés

A BlackBerry nem csak úgy küzd a túlélésért, hogy a meglehetősen koros, BB7-es platformra épülő Bold okostelefonját tovább gyártja, hanem úgy is, hogy szabadalomsértés miatt ellehetetlenítené a Bluetooth-alapú Typo billentyűzetet.

Hirdetés

William Orrick amerikai kerületi bíró úgy döntött, hogy a BlackBerry megalapozta a valószínűségét a szabadalomsértésnek, ezért előzetes intézkedés keretében betiltotta az eladását az iPhone-toknak

A BlackBerry a döntés után az elégedettségének adott hangot, és azt mondta, hogy bár más platformokra is elvinnék a billentyűzetüket, a ma már ikonná vált elképzelés másolását senkitől nem tűrik meg. A Typo természetesen csalódott és fellebbezést is tervbe vett. A jövőben továbbra is elfoglalt embereknek gyártanának ötletes kütyüket

A Typo elkaszálása valószínűleg azért is volt szükségszerű a BlackBerry részéről, mert miután a 3 éves Bold gyártását újraindították, a jövőbeli készülékük is egy fizikai billentyűzettel hódítaná meg a vevőket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.