Hirdetés

Csak pletyka volt az idei iPad 3 megjelenés



|

Az iPhone 5 viszont megjelenik már az ősz során.

Hirdetés

Felröppent a hír, miszerint az Apple még idén belehúz és piacra dobja az iPad következő verzióját, az iPad 3-at. A beszámolók szerint az új modell nagyobb felbontású képernyővel rendelkezik majd. A Digitimes szerint idén ebből már semmi sem lesz, és éppen a fejlettebb megjelenítő miatt bukik el az idei debütálás.


A Digitimes meg nem nevezett forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy az Apple nem tudott jelenlegi beszállítóitól - Sharp, Samsung és LG - elegendő mennyiségű nagy felbontású kijelzőt beszerezni. Tervei szerint még 2011-ben leszállított volna a cég 8 millió iPad 3-at, de ez emiatt meghiúsult, viszont továbbra is napirenden van mintegy 30 millió iPad 2 eladása. A Digitimes szerint nem csak az Apple üzletére van kihatással az ellátás akadozása, az Ipad 3 késése miatt más táblagyártók is kivárnak - hogy pontosan kik, arról nem szól a forrás.

Valószínűleg tehát csak az iPhone 5 és a megújult iPod sorozat az, ami még idén várható. A 9to5Mac.com azt is tudni véli, hogy pontosan október 7-ére várható az iPhone 5 bejelentése, előrendeléseket pedig egy héttel előtte felvesznek majd. A forrás ezúttal is ismeretlen, így mindezeket az „információkat" érdemes kellő fenntartással kezelni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.