Hirdetés

Csúnyán kifigurázták az iWatch-ot



|

Paródiában mutattak rá az okosórák hibáira az idei WWDC előtt.

Hirdetés

Bár Eddy Cue és az Apple nagyon fogadkoznak, hogy az elmúlt 25 év legnagyobb durranásával áll elő idén az almás cég, ennek ellenére az iparági beszámolók alapján nem valószínű, hogy már a WWDC-n mutatnának bármit is az iWatch-ról. Az iOS-re épülő viselhető eszköznek mindenesetre nagyot sokat kell majd mutatnia, ha túl akar lépni a kritikákon, amelyek a jelenlegi okosórákat érik. 

Hirdetés

Egy új paródia azt mutatta meg, milyen az, amilyen nem lenne túl szerencsés egy igazi iWatch-nak. A kifigurázásnak szánt anyagban egy iSync technológiát emlegetnek, ami azért jó, mert az embereknek többé nem kell az okostelefonjukon megnézniük az időt, elvégre az órát a testükhöz rögzíthetik, és megkapnak minden értesítést is a miniatűr kijelzőre. 

A videóban kifigurázták az üzenetírást, a telefonálást, az olvasást és a szinkronizálást is, amelyek bár mind megoldhatóak egy okosórán, inkább viccesen hatnak, mint praktikusan. Az Apple-stílusban készült kétperces videó egyik "meglepetése", hogy még akkumulátor is jutott az eszközbe, ami egy teljes órát kibír egy feltöltéssel. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.