Hirdetés

Egykezes módot kap az iPhone 6



|

Opcionális lesz a funkció a nagyobb kijelző miatt.

Hirdetés

A The New York Times forrásai szerint az iPhone 6 egyik újdonsága az lesz, hogy a nagyobb kijelző miatt egykezes módot is a rendelkezésére bocsát majd a felhasználóknak. A jelenlegi iPhone 4 hüvelykes panellel rendelkezik, tehát gyakorlatilag gond nélkül használható egyetlen kézzel is. Mivel a 4,7 és az 5,5 hüvelykes méretek mellett ez már problémás, ezért a cupertinói cég állítólag szoftveres trükköket vet be. 

Hirdetés

Ezek tulajdonképpen azt jelentik, hogy egy kikapcsolható funkció érkezik a phabletekre, amely lehetővé teszi a gépelést és az appok használatát egyetlen kézzel is. Mivel az Apple mindig is büszke volt rá, hogy a készülékeit így is lehet használni, ezért az elkerülhetetlen méretnövekedés után logikusnak tűnik egy ilyen szoftveres segítség. 

A funkció részleteiről egyelőre semmit nem tudni, ugyanakkor már nem kell sokat várni arra, hogy minden kiderüljön. A szeptember 9-i rendezvényen a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6 is bemutatkozik, várhatóan mobilos fizetési rendszerrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.